Dagelijks een uitgebreid volledig huisbereid assortiment

In 2013 realiseerden wij, Bjorn en Charlotte, onze droom. Een eigen zaak, een eigen bakkerij. Met nieuwe ideeën en de juiste investeringen, maar ook met een nieuwerwets plan: dagelijks verse topproducten afleveren. Kwaliteitsvol én lekker. Zoals het vroeger was, maar dan vandaag.

Bjorn is een echte, gedreven warme bakker. Verse producten, veel passie en nog meer hard werk zijn de dagelijkse ingrediënten waarmee hij elke nacht aan de slag gaat. Het resultaat mag niet alleen gezien worden, het is ook nog eens fantastisch lekker. 

Brood, banket, patisserie, koeken … elke dag opnieuw tovert hij, samen met een team van even gedreven nachtraven, een bakkerij vol.

Charlotte ontpopte zich ondertussen tot de ideale winkeljuffrouw. En ze weet ook perfect hoe je een boterkoek met rozijnen maakt. Niet evident nochtans.

Nathalie – al jarenlang een vaste kracht in de bakkerij – regelt de dagdagelijkse zaken in de Bedevaartstraat 38 en is daar het aanspreekpunt en vertrouwd winkelgezicht.

Bjorn en Charlotte zijn zelfstandig, bakker, verkoopster, zoon, dochter, vader en moeder van twee kids die “voor altijd in de bakkerij willen wonen”. Ze zijn gedreven, enthousiast en ambitieus.  Ze doen wat ze graag doen en ze doen dat met passie. En dat levert heerlijke producten op.

Bestel online

Over ons